Du som går i tankar på att köpa ett befintligt företag vet att du står inför en spännande livsförändring, men är också beredd att göra en stor investering. HRF Förmedling har lång erfarenhet av att föra samman rätt köpare och säljare, och därmed lägga grunden för en väl genomförd affär.

Äger du kanske redan ett eller flera företag, har du tidigare genomfört köp eller försäljning av företag? Eller är det första gången du står inför att köpa ett företag? Kanske vill du ta över en fungerande verksamhet och driva vidare utan att ändra konceptet. Eller kan det bli aktuellt att köpa ett befintligt företag och omforma det under ett nytt varumärke?

Oavsett var du befinner dig idag kan vi på HRF Förmedling stå till tjänst. Vi erbjuder trygghet genom hela processen, både för dig som ska köpa ett företag och för dig som ska sälja, så båda parter blir nöjda. Med 30 år i branschen och ett stort nät av kontakter levererar vi mycket marknadskraftiga tjänster.

Vi hjälper dig igenom hela processen

Vad söker du?

Som väletablerat företag på marknaden får HRF Förmedling in flera objekt i veckan. Det innebär att du som är ute efter att köpa ett aktiebolag eller annan typ av bolag har stor möjlighet att snabbt finna den verksamhet du söker hos oss.

Är du osäker på vilken typ av verksamhet du vill driva så hjälper vi dig hitta rätt och komma fram till en lösning. Alla intresseanmälningar för köp av företag som kommer in bevakar vi noga. Så snart vi får in rätt verksamhet för dig hör vi av oss.

När du har fyllt i dina kontaktuppgifter via vår länk, kommer vi kontakta dig för att ta reda på vilken verksamhet som är intressant för dig:

Alltid en trygg affär

Hjälp att sälja?
Prata med våra mäklare

Få hjälp från våra kunniga och professionella mäklare