Företag till salu
No items found.
Års erfarenhet
Duktiga mäklare

Vår ambition

Vår filosofi inom HRF Förmedling är att förmedla en god kontakt mellan köpare och säljare, att vara ett stöd och verktyg för en lyckad företagsförmedling. Därför ska ni alltid känna er trygga med oss och kunna återkomma och kunna använda vår välbeprövade kvalitetsservice inom företagsförmedling i hela Sverige.

HRF: Sveriges ledande företagsmäkleri

Vi arbetar utifrån sex olika regioner med egna kontor och personal. Objekt hanterar vi över hela Sverige, allt från det lilla cafeét mitt i stan till den mysiga skidanläggningen i fjällen. Förutom rena hotell och restauranger fokuserar vi även på konferensanläggningar, nattklubbar, pubar, caféer, gatukök, pizzerior mm. Livsmedelsbutiker och bensinstationer förmedlar vi dessutom med stor framgång.

Inom företaget har vi också personer med spetskompetens inom värdering av verksamheter och konsultation kring diverse praktiska detaljer i samband med överlåtelser, generationsskiften och ägarförändringar.Kan vi inte erbjuda de tjänster du behöver direkt hos oss försöker vi etablera kontakter med externa experter på olika områden såsom juridik, revision, skatter och finansiering.

En trygg partner i företagsaffären

Det är med förtroende ni kan vända er till oss både som köpare och säljare. Vi är marknadsledande därför att vi är specialister inom näringen. Att sälja företag kan inte jämställas med att förmedla fastigheter, utan är helt enkelt, en annan process. En process som vi framgångsrikt sysslat med i över 35 år!

Möt våra mäklare

Våra mäklare har lång och gedigen erfarenhet, och arbetar över hela Sverige
Philip Nilsson Nordh
Företagsmäklare i Luleå / Norra Sverige
Hussam Elfalah
Företagsmäklare i Göteborg / Sydvästra Sverige
Leo Ulmborg
Företagsmäklare Småland, Öland och Gotland

Hjälp att sälja?
Prata med våra mäklare

Få hjälp från våra kunniga och professionella mäklare