⚠️ Detta är endast en förhandsgranskning som visar hur annonsen kommer att se ut. Annonsen är inte publicerad. ⚠️

10414

10414: Åsele Wärdshus

Åsele Wärdshus

Hotell i Västerbottens län
Hotell, Vandrarhem, B&B
Begärt pris:
Kontakta mäklaren
SEK
Såld!

Detta objekt säljs under SEKRETESS!

För att ta del av mer information om objektet ber vi dig vänligen att fylla i en sekretesshandling och skicka den till den ansvarige mäklaren.

Ladda ner sekretesshandling

Objektet har sålts

Vi på HRF Förmedling är stolta och tacksamma för att ni valt oss med att hjälpa er i en försäljning av er verksamhet! Stort tack till den ansvarige mäklaren som gjorde ännu en lyckad förmedling och​ ett stort lycka till de nya ägarna!

Vill ni få er verksamhet såld eller letar ni något nytt att förvärva? Då finns det olika alternativ.​ Ring oss på 0771 - 10 18 28 eller maila oss på kontor@hrfformedling.se samt fyll i en villkorslös kontaktanmälan genom att klicka här.

Detaljer

Län: Västerbottens län
Kommun: åsele
Bransch: Hotell
Omsättning: 11 000 000 SEK
Begärt pris: Kontakta mäklaren SEK
Begärt pris: Kontakta mäklaren
Hyra: Egen fastighet
Sittplatser: 200 st
Rum: 59 st
Bäddar: 150 st
Lokalyta:

Information om objektet

Nya Åsele Wärdshus är inte bara ett värdshus. Med sina 59 mycket fina hotellrum och konferenslokaler är det ett självklart val för en konferens eller en övernattning. Med två restauranger (matsal samt restaurang Bykrogen) erbjuder man allt från luncher, middagar, à la carte, pubkväll, mm. Och när Källarmästaren har passion för god mat och service är det ett självklart val att välja värdshuset för många gäster.

Hotellet ligger vackert beläget vid Ångermanlands strandkant och bredvid riksväg 90, och blir därmed ett naturligt val att stanna vid för en övernattning eller en matbit.

Läs gärna mer på www.aselewardshus.com

Fakta:

Fastighetsareal: 24 967 kvm.

Övriga byggnader: Garage 4 bilar, stor parkering med motorvärmare. Två familjshus med källare, och en grillkåta för 6-8 personer i anslutning till hotellet. Förrädsbyggnad.

Hotellrum: 59 (varav 30 st. nybyggnation 2021) mycket hög standard. DB.rum, familjerum, sviter.

Restaurang 1: 60-80 platser.

Restaurang 2: "Bykrogen" 50-60 platser.

Konferensrum: Upp till 100 personer samt grupprum.

Det finns så mycket mera att berätta om denna fantastisk fina Hotell & Konferensanläggning som nu är till salu.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Plats