⚠️ Detta är endast en förhandsgranskning som visar hur annonsen kommer att se ut. Annonsen är inte publicerad. ⚠️

40144

40144: Åselegrillen

Åselegrillen

Restaurang i Västerbottens län
Restaurang, Nattklubb, Pub
Begärt pris:
1 000 000
SEK
Såld!

Detta objekt säljs under SEKRETESS!

För att ta del av mer information om objektet ber vi dig vänligen att fylla i en sekretesshandling och skicka den till den ansvarige mäklaren.

Ladda ner sekretesshandling

Objektet har sålts

Vi på HRF Förmedling är stolta och tacksamma för att ni valt oss med att hjälpa er i en försäljning av er verksamhet! Stort tack till den ansvarige mäklaren som gjorde ännu en lyckad förmedling och​ ett stort lycka till de nya ägarna!

Vill ni få er verksamhet såld eller letar ni något nytt att förvärva? Då finns det olika alternativ.​ Ring oss på 0771 - 10 18 28 eller maila oss på kontor@hrfformedling.se samt fyll i en villkorslös kontaktanmälan genom att klicka här.

Detaljer

Län: Västerbottens län
Kommun:
Bransch: Restaurang
Omsättning: 3 200 000 SEK
Begärt pris: 1 000 000 SEK
Begärt pris: 1 000 000
Hyra: Ring för info!
Sittplatser:
Rum:
Bäddar:
Lokalyta:

Information om objektet

ÅSELE-GRILLEN är placerad i ett strategiskt läge vid rondellen för Riksväg 90 och Riksväg 92 är nu till Salu.Ett unikt tillfälle att överta en mycket lönsam och välskött rörelse i egen fastighet. Bra Omsättning, med

en mycket god lönsamhet

Väl underhållen fastighet och byggnad, med fullutrustat kök i trivsamma lokaler. Verksamheten är EJ uppbunden med avtal till någon Snabbmatskedja

Öppethållande: 11.00-20.00 samt med lunch 11-14. Stor potential att utveckla verksamheten ytterligare.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Plats