⚠️ Detta är endast en förhandsgranskning som visar hur annonsen kommer att se ut. Annonsen är inte publicerad. ⚠️

21003

21003: Asiatisk Restaurang Till Salu I Söderköping

Asiatisk Restaurang Till Salu I Söderköping

Restaurang i Östergötlands län
Restaurang, Nattklubb, Pub
Begärt pris:
1 950 000
SEK
Såld!

Detta objekt säljs under SEKRETESS!

För att ta del av mer information om objektet ber vi dig vänligen att fylla i en sekretesshandling och skicka den till den ansvarige mäklaren.

Ladda ner sekretesshandling

Objektet har sålts

Vi på HRF Förmedling är stolta och tacksamma för att ni valt oss med att hjälpa er i en försäljning av er verksamhet! Stort tack till den ansvarige mäklaren som gjorde ännu en lyckad förmedling och​ ett stort lycka till de nya ägarna!

Vill ni få er verksamhet såld eller letar ni något nytt att förvärva? Då finns det olika alternativ.​ Ring oss på 0771 - 10 18 28 eller maila oss på kontor@hrfformedling.se samt fyll i en villkorslös kontaktanmälan genom att klicka här.

Detaljer

Län: Östergötlands län
Kommun:
Bransch: Restaurang
Omsättning: 3 700 000
Begärt pris: 1 950 000 SEK
Begärt pris: 1 950 000
Hyra: Ring för info!
Sittplatser: 54 inne + 70 ute
Rum:
Bäddar:
Lokalyta:

Information om objektet

Restaurang Österns Stjärna i Söderköping är till salu. Restaurangen har haft samma ägare i 25 år men nu vill han sälja. Ägaren har skapat en bra och trevlig restaurang med två uteserveringar, en lite mindre lounge-del mot det vackra torget i Söderköping, samt en större uteservering inne på gården.

Restaurangen ligger endast 100 meter från slussportarna till Göta kanal. Uteserveringen inne på gården är permanent dvs. den behöver ej rivas ner eller söka tillstånd varje år då den ligger på privat mark.

Rörelsen är nyupprustad i omgångar från strax innan Covid till idag. Köket/disk har bara de bästa märkena inom köksparken så som Rational, Wexiö mm.

Köket har både gas och el samt induktionswok.

Restaurangen hade lunchbuffé före Covid, men har efter pandemin inte öppnat för det igen. All utrustning återfinns däremot för nya ägare att återuppta detta om de vill.

Maskinparken och möblerna är av mycket god standard och skick, vilket innebär att inga nya investeringsbehov krävs.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Plats