⚠️ Detta är endast en förhandsgranskning som visar hur annonsen kommer att se ut. Annonsen är inte publicerad. ⚠️

21005

21005: Babbel Restaurang

Babbel Restaurang

Restaurang i Västra Götalands län
Restaurang, Nattklubb, Pub
Begärt pris:
3 100 000
SEK
Såld!

Detta objekt säljs under SEKRETESS!

För att ta del av mer information om objektet ber vi dig vänligen att fylla i en sekretesshandling och skicka den till den ansvarige mäklaren.

Ladda ner sekretesshandling

Objektet har sålts

Vi på HRF Förmedling är stolta och tacksamma för att ni valt oss med att hjälpa er i en försäljning av er verksamhet! Stort tack till den ansvarige mäklaren som gjorde ännu en lyckad förmedling och​ ett stort lycka till de nya ägarna!

Vill ni få er verksamhet såld eller letar ni något nytt att förvärva? Då finns det olika alternativ.​ Ring oss på 0771 - 10 18 28 eller maila oss på kontor@hrfformedling.se samt fyll i en villkorslös kontaktanmälan genom att klicka här.

Detaljer

Län: Västra Götalands län
Kommun: Borås
Bransch: Restaurang
Omsättning: ca 10 000 000 kr
Begärt pris: 3 100 000 SEK
Begärt pris: 3 100 000
Hyra: 22 241 kr
Sittplatser:
Rum:
Bäddar:
Lokalyta:

Information om objektet

Babbel Restaurang & Bar är en pärla mitt i Borås och bjuder in dig till en autentisk spansk matupplevelse.

Förutom den populära matserveringen erbjuder restaurangen flera intäktsströmmar, inklusive vinprovningar, evenemangsbokningar och försäljning av produkter via deras webbutik.

Detta är en väletablerad restaurang med stabil kundkrets. Restaurangen har ett centralt läge i Borås, endast steg från stadens centrum och stationen. En plats där gastronomi möter stadens puls.

Lokalyta: ca 176 kvm

Överlåtelse: Inkråm

Besök gärna Babbel Restaurang hemsida : www.babbels.se

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Plats