⚠️ Detta är endast en förhandsgranskning som visar hur annonsen kommer att se ut. Annonsen är inte publicerad. ⚠️

20852

20852: Bästa Restaurangläge Vid Stora Torget I Motala

Bästa Restaurangläge Vid Stora Torget I Motala

Restaurang i
Restaurang, Nattklubb, Pub
Begärt pris:
Kontakta mäklaren
SEK
Såld!

Detta objekt säljs under SEKRETESS!

För att ta del av mer information om objektet ber vi dig vänligen att fylla i en sekretesshandling och skicka den till den ansvarige mäklaren.

Ladda ner sekretesshandling

Objektet har sålts

Vi på HRF Förmedling är stolta och tacksamma för att ni valt oss med att hjälpa er i en försäljning av er verksamhet! Stort tack till den ansvarige mäklaren som gjorde ännu en lyckad förmedling och​ ett stort lycka till de nya ägarna!

Vill ni få er verksamhet såld eller letar ni något nytt att förvärva? Då finns det olika alternativ.​ Ring oss på 0771 - 10 18 28 eller maila oss på kontor@hrfformedling.se samt fyll i en villkorslös kontaktanmälan genom att klicka här.

Detaljer

Län:
Kommun:
Bransch: Restaurang
Omsättning: Ring för info!
Begärt pris: Kontakta mäklaren SEK
Begärt pris: Kontakta mäklaren
Hyra: Ring för info!
Sittplatser:
Rum:
Bäddar:
Lokalyta:

Information om objektet

Med bästa restaurangläge vid Stora Torget i Motala ligger denna fina och väl skötta restaurang, Restaurang Balkan.

Via entre'n på markplan och 1 trappa upp kommer Du till den väl planerade restaurangen om 347 kvm med sina 125 sittplatser, serveringsdel och kök. Från restaurangens panoramafönster har Du en god utblick över Stora Torget i Motala samt restaurangens alldeles egna uteservering med plats för ytterligare 140 gäster.

Restaurang Balkan har haft en och samma ägare sedan 1986 så missa inte dessa unika tillfälle om att komma över en väl inarbetad rörelse med trogna kunder och stora möjligheter. T ex så brukar Vätternrundan vara en stor tilldragelse i Motala och för Restaurang Balkan. I år är Vätternrundan flyttad till september månad.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Plats