⚠️ Detta är endast en förhandsgranskning som visar hur annonsen kommer att se ut. Annonsen är inte publicerad. ⚠️

10394

10394: Bastö Hotell & Restaurang På Åland Söker Ny Arrendator

Bastö Hotell & Restaurang På Åland Söker Ny Arrendator

Restaurang i
Restaurang, Nattklubb, Pub
Begärt pris:
Kontakta mäklaren
SEK
Såld!

Detta objekt säljs under SEKRETESS!

För att ta del av mer information om objektet ber vi dig vänligen att fylla i en sekretesshandling och skicka den till den ansvarige mäklaren.

Ladda ner sekretesshandling

Objektet har sålts

Vi på HRF Förmedling är stolta och tacksamma för att ni valt oss med att hjälpa er i en försäljning av er verksamhet! Stort tack till den ansvarige mäklaren som gjorde ännu en lyckad förmedling och​ ett stort lycka till de nya ägarna!

Vill ni få er verksamhet såld eller letar ni något nytt att förvärva? Då finns det olika alternativ.​ Ring oss på 0771 - 10 18 28 eller maila oss på kontor@hrfformedling.se samt fyll i en villkorslös kontaktanmälan genom att klicka här.

Detaljer

Län:
Kommun:
Bransch: Restaurang
Omsättning: Ring för info!
Begärt pris: Kontakta mäklaren SEK
Begärt pris: Kontakta mäklaren
Hyra: Ring för info!
Sittplatser:
Rum:
Bäddar:
Lokalyta:

Information om objektet

Bastö Hotell & Restaurang ligger centralt mitt på Åland i naturskön miljö, omgiven av varma havsvikar och släta klippor. Här finns egen badstrand och även möjlighet att fiska eller bara åka ut med båten Bastö är inte minst känt för sitt fina gäddfiske (TV4) vår som höst. Hotellet används också för konferenser. Avstånd från färjterminal och flygplats är 28 km. Öppettider juni-augusti Bastö Hotell har en stor potential även under den kallare årstiden. Möjlighet finns för personal boende. Vi emotser av intresserade spekulanter en beskrivning hur de avser driva hotellet/restaurangen. Dvs. öppettider, inriktning och en liten affärsplan.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Plats