⚠️ Detta är endast en förhandsgranskning som visar hur annonsen kommer att se ut. Annonsen är inte publicerad. ⚠️

21032

21032: BRASSERI 1864 Restaurang-Pasteria-Bar

BRASSERI 1864 Restaurang-Pasteria-Bar

Restaurang i Jönköpings län
Restaurang, Nattklubb, Pub
Begärt pris:
1 000 000
SEK
Såld!

Detta objekt säljs under SEKRETESS!

För att ta del av mer information om objektet ber vi dig vänligen att fylla i en sekretesshandling och skicka den till den ansvarige mäklaren.

Ladda ner sekretesshandling

Objektet har sålts

Vi på HRF Förmedling är stolta och tacksamma för att ni valt oss med att hjälpa er i en försäljning av er verksamhet! Stort tack till den ansvarige mäklaren som gjorde ännu en lyckad förmedling och​ ett stort lycka till de nya ägarna!

Vill ni få er verksamhet såld eller letar ni något nytt att förvärva? Då finns det olika alternativ.​ Ring oss på 0771 - 10 18 28 eller maila oss på kontor@hrfformedling.se samt fyll i en villkorslös kontaktanmälan genom att klicka här.

Detaljer

Län: Jönköpings län
Kommun: Nässjö
Bransch: Restaurang
Omsättning: 2 500 000 SEK
Begärt pris: 1 000 000 SEK
Begärt pris: 1 000 000
Hyra: 20 000SEK / månad exkl. moms
Sittplatser: 120 st
Rum:
Bäddar:
Lokalyta: 580 m2

Information om objektet

BRASSERI 1864

En gastronomisk verksamhet där ett gediget hantverk & umgänge står i centrum. 

Hit kan du komma för att få god mat & dryck, men även för att koppla av en stund i goda vänners lag.

Här kan och bör du förvänta dig mat som är både en fröjd för ögat och ditt välbefinnande, maten står i fokus och man tillagar alla maträtter ifrån grunden.

Det betyder att du som gäst får mat som är gjord på råvaror av högsta kvalitet´ och av ekologiska och närproducerade produkter.

Restaurang

Mysig & rymlig restaurang med plats för 120 sittande gäster. Här erbjuds lunch, á la carte, catering & bokningar för olika typer av event & sammankomster. Företag, dop, bröllop, etc.

Event

Brasseri 1864 anordnar event med omtyckta artister som spelar de flesta musikgenres´ allt ifrån Disco till Irländsk-folkmusik, öl, vin och drinkar serveras under fullständiga rättigheter.

Denna fantastiska restaurang av större format passar givetvis även under annan inriktning. ( Nässjö saknar ex. Libanesisk restaurang) 

Märk väl den låga hyran.

Hjärtligt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för vidare information.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Plats