⚠️ Detta är endast en förhandsgranskning som visar hur annonsen kommer att se ut. Annonsen är inte publicerad. ⚠️

20952

20952: Cheers / Värnamo Sportbar

Cheers / Värnamo Sportbar

i
Begärt pris:
Kontakta mäklaren
SEK
Såld!

Detta objekt säljs under SEKRETESS!

För att ta del av mer information om objektet ber vi dig vänligen att fylla i en sekretesshandling och skicka den till den ansvarige mäklaren.

Ladda ner sekretesshandling

Objektet har sålts

Vi på HRF Förmedling är stolta och tacksamma för att ni valt oss med att hjälpa er i en försäljning av er verksamhet! Stort tack till den ansvarige mäklaren som gjorde ännu en lyckad förmedling och​ ett stort lycka till de nya ägarna!

Vill ni få er verksamhet såld eller letar ni något nytt att förvärva? Då finns det olika alternativ.​ Ring oss på 0771 - 10 18 28 eller maila oss på kontor@hrfformedling.se samt fyll i en villkorslös kontaktanmälan genom att klicka här.

Detaljer

Län:
Kommun:
Bransch:
Omsättning: Ring för info!
Begärt pris: Kontakta mäklaren SEK
Begärt pris: Kontakta mäklaren
Hyra: Ring för info!
Sittplatser:
Rum:
Bäddar:

Information om objektet

Värnamo Sportbar även kallad Cheers med ett ypperligt läge på gågatan mitt i Värnamo, hittar du denna kombinerade sportbar och nattklubb. 

Nuvarande ägare har genom småländsk idoghet inrett och skapat en fantastisk mötesplats, uppdelat på flera olika miljöer i den ca 1250 kvm stora lokalen. Tillgängligt för 600 personer samt 48 platser på uteserveringen. Handikappanpassat (inkl hiss mellan de olika avdelningarna).

Det finns alltid en anledning att besöka Cheers. God mat och dryck, musik, umgänge, sport via någon av de 52 tv-skärmarna, utmana kompisar i tex shuffleboard eller dart, karaoke och inte minst nattklubben mm.

Öppettider: (Obs under pandemin gäller andra tider)

Mån-Fre 11,30-14,00 (lunch)

Mån-Ons 17,00-22,00

Torsd      17,00-00,00

Fred        16,00-02,00

Lörd        12,00-02,00

Sönd        13,00-21,00

Kontakta mäklaren för prospekt och mer info. All information går via mäklaren enligt säljarens önskemål. 

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Plats

Liknande objekt

Hitta liknande verksamheter till salu.
Hittade inga liknande objekt.