⚠️ Detta är endast en förhandsgranskning som visar hur annonsen kommer att se ut. Annonsen är inte publicerad. ⚠️

21026

21026: China Country Kramfors

China Country Kramfors

Restaurang i Västernorrlands län
Restaurang, Nattklubb, Pub
Begärt pris:
600 000
SEK
Såld!

Detta objekt säljs under SEKRETESS!

För att ta del av mer information om objektet ber vi dig vänligen att fylla i en sekretesshandling och skicka den till den ansvarige mäklaren.

Ladda ner sekretesshandling

Objektet har sålts

Vi på HRF Förmedling är stolta och tacksamma för att ni valt oss med att hjälpa er i en försäljning av er verksamhet! Stort tack till den ansvarige mäklaren som gjorde ännu en lyckad förmedling och​ ett stort lycka till de nya ägarna!

Vill ni få er verksamhet såld eller letar ni något nytt att förvärva? Då finns det olika alternativ.​ Ring oss på 0771 - 10 18 28 eller maila oss på kontor@hrfformedling.se samt fyll i en villkorslös kontaktanmälan genom att klicka här.

Detaljer

Län: Västernorrlands län
Kommun: Kramfors
Bransch: Restaurang
Omsättning: 1 000 000
Begärt pris: 600 000 SEK
Begärt pris: 600 000
Hyra: 8247 / mån
Sittplatser: 30-40 samt avhämtning
Rum:
Bäddar:
Lokalyta:

Information om objektet

Ett Tillfälle i Kramfors 

Efter drygt 30-år ska nu Krögarparet Kuo överlämna Restaurangen China Country i centrala Kramfors till en yngre generation Krögare. 

Ett tillfälle för Er som önskar överta en mycket populär restaurang, där man naturligtvis även kan ändra verksamhet inriktning om man så önskar. 

Idag begränsat öppethållande och en omsättning på 1 miljon med ett mycket bra rörelseresultat

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Plats