⚠️ Detta är endast en förhandsgranskning som visar hur annonsen kommer att se ut. Annonsen är inte publicerad. ⚠️

21001

21001: Delihallen I Centrala Lahom

Delihallen I Centrala Lahom

Restaurang i Hallands län
Restaurang, Nattklubb, Pub
Begärt pris:
Kontakta mäklaren
SEK
Såld!

Detta objekt säljs under SEKRETESS!

För att ta del av mer information om objektet ber vi dig vänligen att fylla i en sekretesshandling och skicka den till den ansvarige mäklaren.

Ladda ner sekretesshandling

Objektet har sålts

Vi på HRF Förmedling är stolta och tacksamma för att ni valt oss med att hjälpa er i en försäljning av er verksamhet! Stort tack till den ansvarige mäklaren som gjorde ännu en lyckad förmedling och​ ett stort lycka till de nya ägarna!

Vill ni få er verksamhet såld eller letar ni något nytt att förvärva? Då finns det olika alternativ.​ Ring oss på 0771 - 10 18 28 eller maila oss på kontor@hrfformedling.se samt fyll i en villkorslös kontaktanmälan genom att klicka här.

Detaljer

Län: Hallands län
Kommun:
Bransch: Restaurang
Omsättning: Ring för info!
Begärt pris: Kontakta mäklaren SEK
Begärt pris: Kontakta mäklaren
Hyra: Ring för info!
Sittplatser:
Rum:
Bäddar:

Information om objektet

Delihallen ligger på attraktivt läge, centralt i Laholm, granne med hotellet och teatern.

Delihallen tillhandahåller en upplevelse av smaker och inspiration allt från fika, glass, salladsbuffé till tapas mm och en deli-avdelning där du kan köpa med dig delikatesser hem efter besöket. Catering och uthyrning till den privata festen är också möjligt.

Nuvarande ägare har lagt ner sin själ i såväl inredning som konceptet men väljer nu att söka ett skifte i ägandet.

Målet är att hitta en köpare som kan fortsätta i liknande anda och leverera en bra och hög kvalitet till såväl invånarna i Laholm med omnejd som till turister mm.

Naturligtvis kan konceptet ändras.

Här är det verkligen bara att sätta nyckeln i låset och fortsätta driva verksamheten. Ett utmärkt tillfälle att överta en verksamhet med ett ypperligt läge.

Ca 60 sittplatser inne och ett 30-tal på uteserveringen. Lokalen är för närvarande godkänd för 149 personer.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Plats