⚠️ Detta är endast en förhandsgranskning som visar hur annonsen kommer att se ut. Annonsen är inte publicerad. ⚠️

20995

20995: En Välrenommerad Restaurang Till Salu

En Välrenommerad Restaurang Till Salu

Restaurang i Östergötlands län
Restaurang, Nattklubb, Pub
Begärt pris:
Kontakta mäklaren
SEK
Såld!

Detta objekt säljs under SEKRETESS!

För att ta del av mer information om objektet ber vi dig vänligen att fylla i en sekretesshandling och skicka den till den ansvarige mäklaren.

Ladda ner sekretesshandling

Objektet har sålts

Vi på HRF Förmedling är stolta och tacksamma för att ni valt oss med att hjälpa er i en försäljning av er verksamhet! Stort tack till den ansvarige mäklaren som gjorde ännu en lyckad förmedling och​ ett stort lycka till de nya ägarna!

Vill ni få er verksamhet såld eller letar ni något nytt att förvärva? Då finns det olika alternativ.​ Ring oss på 0771 - 10 18 28 eller maila oss på kontor@hrfformedling.se samt fyll i en villkorslös kontaktanmälan genom att klicka här.

Detaljer

Län: Östergötlands län
Kommun:
Bransch: Restaurang
Omsättning: Ring för info!
Begärt pris: Kontakta mäklaren SEK
Begärt pris: Kontakta mäklaren
Hyra: Ring för info!
Sittplatser:
Rum:
Bäddar:
Lokalyta:

Information om objektet

Restaurangen har haft samma ägare sedan starten av rörelse och är mycket omtyckt i kommunen samt hela länet. Att rörelsen är omtyckt syns på olika sociala medier där folk ger sina omdömen. Restaurangen har en trevlig inredning och bra atmosfär som gör att man trivs i lokalerna.

Idag serverar restaurangen lunch, à la carte, samt take away. Rörelsen har fullständiga rättigheter, med ett bland annat bra urval av viner till de rätter de serverar.

Restaurangen har olika lokaler som används efter behov från små sällskap till stora sällskap, men givetvis har de även en vanlig serveringsdel samt en lounge-del som används dagligen.

Rörelsen ligger central belägget i staden med goda parkeringsmöjligheter.

Maskinparken är av mycket god standard och skick, så inga nya investeringsbehov behövs.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Plats