⚠️ Detta är endast en förhandsgranskning som visar hur annonsen kommer att se ut. Annonsen är inte publicerad. ⚠️

10407

10407: Gästis I Lenhovda

Gästis I Lenhovda

Hotell i Kronobergs län
Hotell, Vandrarhem, B&B
Begärt pris:
Kontakta mäklaren
SEK
Såld!

Detta objekt säljs under SEKRETESS!

För att ta del av mer information om objektet ber vi dig vänligen att fylla i en sekretesshandling och skicka den till den ansvarige mäklaren.

Ladda ner sekretesshandling

Objektet har sålts

Vi på HRF Förmedling är stolta och tacksamma för att ni valt oss med att hjälpa er i en försäljning av er verksamhet! Stort tack till den ansvarige mäklaren som gjorde ännu en lyckad förmedling och​ ett stort lycka till de nya ägarna!

Vill ni få er verksamhet såld eller letar ni något nytt att förvärva? Då finns det olika alternativ.​ Ring oss på 0771 - 10 18 28 eller maila oss på kontor@hrfformedling.se samt fyll i en villkorslös kontaktanmälan genom att klicka här.

Detaljer

Län: Kronobergs län
Kommun:
Bransch: Hotell
Omsättning: Ring för info!
Begärt pris: Kontakta mäklaren SEK
Begärt pris: Kontakta mäklaren
Hyra: Ring för info!
Sittplatser:
Rum: 11 st
Bäddar: 16 st
Lokalyta:

Information om objektet

Nuvarande ägare har totalrenoverat anläggningen 2019, men nu söker de en köpare som kan fortsättadriva Gästis i liknande anda och leverera en bra och hög kvalitet till såväl invånarna i Lenhovda, Uppvidinge samt till turister mm.

Gästis har idag 6 enkel- och 5 dubbelrum samt möjlighet till extra bäddar.

Restaurangen har ca 40 sittplatser, samt 50 sittplatser i festsalen en våning upp och ytterligare utomhus.

Naturligtvis kan konceptet ändras.

Här är det bara att sätta nyckeln i låset och fortsätta driva verksamheten. Ett utmärkt tillfälle att överta en nyrenoverad anläggning med stora framtidsutsikter.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Plats