⚠️ Detta är endast en förhandsgranskning som visar hur annonsen kommer att se ut. Annonsen är inte publicerad. ⚠️

10401

10401: Hotell Pensionat Granparken

Hotell Pensionat Granparken

Hotell i Stockholms län
Hotell, Vandrarhem, B&B
Begärt pris:
2 000 000
SEK
Såld!

Detta objekt säljs under SEKRETESS!

För att ta del av mer information om objektet ber vi dig vänligen att fylla i en sekretesshandling och skicka den till den ansvarige mäklaren.

Ladda ner sekretesshandling

Objektet har sålts

Vi på HRF Förmedling är stolta och tacksamma för att ni valt oss med att hjälpa er i en försäljning av er verksamhet! Stort tack till den ansvarige mäklaren som gjorde ännu en lyckad förmedling och​ ett stort lycka till de nya ägarna!

Vill ni få er verksamhet såld eller letar ni något nytt att förvärva? Då finns det olika alternativ.​ Ring oss på 0771 - 10 18 28 eller maila oss på kontor@hrfformedling.se samt fyll i en villkorslös kontaktanmälan genom att klicka här.

Detaljer

Län: Stockholms län
Kommun:
Bransch: Hotell
Omsättning: ca 5 200 000 kr
Begärt pris: 2 000 000 SEK
Begärt pris: 2 000 000
Hyra: 79 500 kr/månad
Sittplatser:
Rum:
Bäddar:
Lokalyta:

Information om objektet

Hotell PENSIONAT GRANPARKEN i Norrtälje anno 1886 nära hav och stadskärna. Erbjuder Personligt bemötande, i Traditionell sekelskiftesmiljö, med Passion för möten.

Ligger mindre än 1 timme från Stockholm/Arlanda/Uppsala. Idag drivs verksamheten som hotell, konferens, event- och festvåning. Alla 18 rum är personligt inredda, de flesta rum i klassisk pensionatsstil och några rum ger en antydan av Newport.

Alla rum har badrum med dusch/toalett, TV och WiFi.

Flera matsalar för fest, släktkalas, bröllop samt konferens och minnesstunder.

Fullständigt restaurangkök.

Finns även möjlighet till eget boende i fastigheten.

Detta är en bolagsförsäljning.

Läs gärna mer på www.granparken.com

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Plats