⚠️ Detta är endast en förhandsgranskning som visar hur annonsen kommer att se ut. Annonsen är inte publicerad. ⚠️

80195

80195: Inarbetad Däckfirma Och Tvätthall

Inarbetad Däckfirma Och Tvätthall

Övrigt i Södermanlands län
Övrigt
Begärt pris:
2 900 000
SEK
Såld!

Detta objekt säljs under SEKRETESS!

För att ta del av mer information om objektet ber vi dig vänligen att fylla i en sekretesshandling och skicka den till den ansvarige mäklaren.

Ladda ner sekretesshandling

Objektet har sålts

Vi på HRF Förmedling är stolta och tacksamma för att ni valt oss med att hjälpa er i en försäljning av er verksamhet! Stort tack till den ansvarige mäklaren som gjorde ännu en lyckad förmedling och​ ett stort lycka till de nya ägarna!

Vill ni få er verksamhet såld eller letar ni något nytt att förvärva? Då finns det olika alternativ.​ Ring oss på 0771 - 10 18 28 eller maila oss på kontor@hrfformedling.se samt fyll i en villkorslös kontaktanmälan genom att klicka här.

Detaljer

Län: Södermanlands län
Kommun:
Bransch: Övrigt
Omsättning: 7 400 000 kr
Begärt pris: 2 900 000 SEK
Begärt pris: 2 900 000
Hyra: Ring för info!
Sittplatser:
Rum:
Bäddar:

Information om objektet

Nu finns möjlighet att ta över en verksamhet som ägts av samma ägare i över 30 år och som drivits lönsamt i alla år.

Verksamheten består av däckhotell, däcksskifte, försäljning och tvätthall i egen fastighet på 1200 kvm där stora investeringar är gjorda med borrad bergvärme, solpaneler och indraget fiber. Möjligheten finns även för att köpa loss fastigheten, men det är inget krav bara en möjlighet.

Fullt fungerande verksamhet, bara att ta över och köra på. Stort varulager av däck ingår. Personal kan tas över om intresse finns, och hjälp med bokföringsbyrå kan även det ordnas.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Plats