⚠️ Detta är endast en förhandsgranskning som visar hur annonsen kommer att se ut. Annonsen är inte publicerad. ⚠️

20997

20997: Old Mikes Diner

Old Mikes Diner

Restaurang i Skåne län
Restaurang, Nattklubb, Pub
Begärt pris:
Kontakta mäklaren
SEK
Såld!

Detta objekt säljs under SEKRETESS!

För att ta del av mer information om objektet ber vi dig vänligen att fylla i en sekretesshandling och skicka den till den ansvarige mäklaren.

Ladda ner sekretesshandling

Objektet har sålts

Vi på HRF Förmedling är stolta och tacksamma för att ni valt oss med att hjälpa er i en försäljning av er verksamhet! Stort tack till den ansvarige mäklaren som gjorde ännu en lyckad förmedling och​ ett stort lycka till de nya ägarna!

Vill ni få er verksamhet såld eller letar ni något nytt att förvärva? Då finns det olika alternativ.​ Ring oss på 0771 - 10 18 28 eller maila oss på kontor@hrfformedling.se samt fyll i en villkorslös kontaktanmälan genom att klicka här.

Detaljer

Län: Skåne län
Kommun: Ljungby
Bransch: Restaurang
Omsättning: 4 500 000 kr
Begärt pris: Kontakta mäklaren SEK
Begärt pris: Kontakta mäklaren
Hyra: Ring för info!
Sittplatser:
Rum:
Bäddar:
Lokalyta:

Information om objektet

Tillfälle att förvärva en välbesökt restaurang längs med E4:an. Restaurangen innefattar ett helhetskoncept med amerikanska Burgers och allt vad det innebär.

Lokalen är mycket fräsch och all inredning är väl designad för konceptet och har en väldigt hög standard.

Kök och maskinpark är uppdaterade så inga investeringar behövs de närmaste åren. Perfekt för den driftige entreprenören att utveckla och förvalta denna fina rörelse.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Plats