⚠️ Detta är endast en förhandsgranskning som visar hur annonsen kommer att se ut. Annonsen är inte publicerad. ⚠️

20959

20959: Östanå Värdshus

Östanå Värdshus

Hotell i
Hotell, Vandrarhem, B&B
Begärt pris:
Kontakta mäklaren
SEK
Såld!

Detta objekt säljs under SEKRETESS!

För att ta del av mer information om objektet ber vi dig vänligen att fylla i en sekretesshandling och skicka den till den ansvarige mäklaren.

Ladda ner sekretesshandling

Objektet har sålts

Vi på HRF Förmedling är stolta och tacksamma för att ni valt oss med att hjälpa er i en försäljning av er verksamhet! Stort tack till den ansvarige mäklaren som gjorde ännu en lyckad förmedling och​ ett stort lycka till de nya ägarna!

Vill ni få er verksamhet såld eller letar ni något nytt att förvärva? Då finns det olika alternativ.​ Ring oss på 0771 - 10 18 28 eller maila oss på kontor@hrfformedling.se samt fyll i en villkorslös kontaktanmälan genom att klicka här.

Detaljer

Län:
Kommun:
Bransch: Hotell
Omsättning: Ring för info!
Begärt pris: Kontakta mäklaren SEK
Begärt pris: Kontakta mäklaren
Hyra: Ring för info!
Sittplatser:
Rum:
Bäddar:
Lokalyta:

Information om objektet

Välkända Östanå Värdshus i Vetlanda söker nu ett skifte i ägandet.

Ett ypperligt läge vid sjön Grumlan mitt i friluftsområdet med camping, golfbana, löparspår osv, finns möjlighet till att ytterligare expandera verksamheten.

Värdshuset har genom åren varit plats för ex vis julbord, privata fester, konferenser, bröllop, den årliga studentbalen, etc. 

För att få en helhet av denna verksamhet, kontakta mäklaren för ytterligare information.

Sätt nyckeln i låset och fortsätt driva en härlig anläggning. Ett utmärkt tillfälle för  kompanjoner eller ett par att överta ett välkänt Värdshus, med ett fantastiskt läge. 

Kontakta mäklaren för prospekt, bokning av visning och mer info. All information går via mäklaren enligt säljarens önskemål. Personal i verksamheten kommer ej att svara på frågor rörande försäljning.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Plats