⚠️ Detta är endast en förhandsgranskning som visar hur annonsen kommer att se ut. Annonsen är inte publicerad. ⚠️

20990

20990: Östarps Gästgivaregård Till Försäljning

Östarps Gästgivaregård Till Försäljning

Restaurang i Skåne län
Restaurang, Nattklubb, Pub
Begärt pris:
Kontakta mäklaren
SEK
Såld!

Detta objekt säljs under SEKRETESS!

För att ta del av mer information om objektet ber vi dig vänligen att fylla i en sekretesshandling och skicka den till den ansvarige mäklaren.

Ladda ner sekretesshandling

Objektet har sålts

Vi på HRF Förmedling är stolta och tacksamma för att ni valt oss med att hjälpa er i en försäljning av er verksamhet! Stort tack till den ansvarige mäklaren som gjorde ännu en lyckad förmedling och​ ett stort lycka till de nya ägarna!

Vill ni få er verksamhet såld eller letar ni något nytt att förvärva? Då finns det olika alternativ.​ Ring oss på 0771 - 10 18 28 eller maila oss på kontor@hrfformedling.se samt fyll i en villkorslös kontaktanmälan genom att klicka här.

Detaljer

Län: Skåne län
Kommun:
Bransch: Restaurang
Omsättning: 6 000 000 kr
Begärt pris: Kontakta mäklaren SEK
Begärt pris: Kontakta mäklaren
Hyra: 20.000 kr/mån i 8 mån
Sittplatser: 150+80 inne + 40 ute
Rum:
Bäddar:
Lokalyta:

Information om objektet

"MAT & DRYCK I SAGOLIK SKÅNSK MILJÖ"

Östarps Gästgivaregård är beläget i natursköna Kulturens Östarp med museum och levande lantgård i 1800-talsmiljö. Tillfälle att förvärva denna fina välskötta restaurang som varit i samma familjs ägo i 75 års tid. Här lagar man den bästa av maten med lokala råvaror i en fantastisk miljö. Mycket stor maskinpark som är väl underhållen, serviser etc. finns i stora mängder för alla tillfällen. Restaurangen är en uppskattad samlingspunkt för familjer på högtidsdagar, bröllop etc. alla dagar i veckan.

Perfekt för den driftige entreprenören att utveckla och förvalta denna fina rörelse.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Plats