⚠️ Detta är endast en förhandsgranskning som visar hur annonsen kommer att se ut. Annonsen är inte publicerad. ⚠️

20957

20957: Restaurang Hörnet I Vadstena

Restaurang Hörnet I Vadstena

i
Begärt pris:
SEK
Såld!

Detta objekt säljs under SEKRETESS!

För att ta del av mer information om objektet ber vi dig vänligen att fylla i en sekretesshandling och skicka den till den ansvarige mäklaren.

Ladda ner sekretesshandling

Objektet har sålts

Vi på HRF Förmedling är stolta och tacksamma för att ni valt oss med att hjälpa er i en försäljning av er verksamhet! Stort tack till den ansvarige mäklaren som gjorde ännu en lyckad förmedling och​ ett stort lycka till de nya ägarna!

Vill ni få er verksamhet såld eller letar ni något nytt att förvärva? Då finns det olika alternativ.​ Ring oss på 0771 - 10 18 28 eller maila oss på kontor@hrfformedling.se samt fyll i en villkorslös kontaktanmälan genom att klicka här.

Detaljer

Län:
Kommun:
Bransch:
Omsättning:
Begärt pris: SEK
Begärt pris:
Hyra:
Sittplatser:
Rum:
Bäddar:
Lokalyta:

Information om objektet

Mitt i cantrala Vadstena ligger denna ombonade, omtyckta och väl besökta restaurang. Likväl ortsbefolkning som turister har strömmat hit för den goda matens skull och för att bli väl omhändertagna, Här står maten och trivseln i fokus. Givet är sommarsäsongen den tid på året som lockar flest gäster men Vadstena lockar även turister året om och ortsbefolkningen är trogna kunder 

Här finns goda möjligheter för en ny köpare att ta över ett väl fungerande koncept, mysig kvarterskrog eller kanske utveckla det ytterligare.

*Anm. Restaurang Hörnet har haft stängt 2 månader om året (januari och februari). Omsättningen är alltså baserad på endast 10 månader med 2020 års restriktioner.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Plats

Liknande objekt

Hitta liknande verksamheter till salu.
Hittade inga liknande objekt.