⚠️ Detta är endast en förhandsgranskning som visar hur annonsen kommer att se ut. Annonsen är inte publicerad. ⚠️

20950

20950: Restaurang Med A-läge

Restaurang Med A-läge

Restaurang i Kalmar län
Restaurang, Nattklubb, Pub
Begärt pris:
Såld
SEK
Såld!

Detta objekt säljs under SEKRETESS!

För att ta del av mer information om objektet ber vi dig vänligen att fylla i en sekretesshandling och skicka den till den ansvarige mäklaren.

Ladda ner sekretesshandling

Objektet har sålts

Vi på HRF Förmedling är stolta och tacksamma för att ni valt oss med att hjälpa er i en försäljning av er verksamhet! Stort tack till den ansvarige mäklaren som gjorde ännu en lyckad förmedling och​ ett stort lycka till de nya ägarna!

Vill ni få er verksamhet såld eller letar ni något nytt att förvärva? Då finns det olika alternativ.​ Ring oss på 0771 - 10 18 28 eller maila oss på kontor@hrfformedling.se samt fyll i en villkorslös kontaktanmälan genom att klicka här.

Detaljer

Län: Kalmar län
Kommun:
Bransch: Restaurang
Omsättning: Ring för info!
Begärt pris: Såld SEK
Begärt pris: Såld
Hyra: 32 000 SEK / MÅN
Sittplatser:
Rum:
Bäddar:
Lokalyta:

Information om objektet

Vår restaurang fick en etablering som kunde börjat bättre då man hamnade mitt i coronapandemin.Trots nystart och nyetablering så har man haft en uppåtgående trend under året som gått.

Lokalerna är nyrenoverade och mycket fräscha och alla inventarier är nya inför sommaren 2021. Ett absolut A-läge med uteservering intill Larmtorget, där allting händer. Den satsning som ägarna planerade med riktad marknadsföring till företag etc har fått vänta till ordnade tider kommer.

Varför vill man då sälja.... 

Att företaget har en framtid är vi säkra på men det krävs ytterligare ett år att fokusera på detta och 2022 kan bli denna uppgång som företaget förtjänar.

Vem söker vi....

Är du driven och kan branschen så finns en färdig restaurang som tagit de initiala kostnader som all nyetablering kräver. Allt är fräscht och nytt och allt arbete som lagts ner kommer en ny ägare till del. Som köpare övertar du ett företag till investeringskostnaden och attraktivt läge.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Plats