⚠️ Detta är endast en förhandsgranskning som visar hur annonsen kommer att se ut. Annonsen är inte publicerad. ⚠️

10421

10421: Sjögestad Motell i Vikingstad, Linköping

Sjögestad Motell i Vikingstad, Linköping

Hotell & Restaurang i Östergötlands län
Restaurang, Nattklubb, Pub
Hotell, Vandrarhem, B&B
Begärt pris:
12 500 000
SEK
Såld!

Detta objekt säljs under SEKRETESS!

För att ta del av mer information om objektet ber vi dig vänligen att fylla i en sekretesshandling och skicka den till den ansvarige mäklaren.

Ladda ner sekretesshandling

Objektet har sålts

Vi på HRF Förmedling är stolta och tacksamma för att ni valt oss med att hjälpa er i en försäljning av er verksamhet! Stort tack till den ansvarige mäklaren som gjorde ännu en lyckad förmedling och​ ett stort lycka till de nya ägarna!

Vill ni få er verksamhet såld eller letar ni något nytt att förvärva? Då finns det olika alternativ.​ Ring oss på 0771 - 10 18 28 eller maila oss på kontor@hrfformedling.se samt fyll i en villkorslös kontaktanmälan genom att klicka här.

Detaljer

Län: Östergötlands län
Kommun: Linköping
Bransch: Hotell & Restaurang
Omsättning: 12 400 000 SEK
Begärt pris: 12 500 000 SEK
Begärt pris: 12 500 000
Hyra: Egen fastighet
Sittplatser: 175 st
Rum: 27 st
Bäddar: 67 st
Lokalyta: 1537 kmv

Information om objektet

Sjögestad Motell ligger endast 2 minuter ifrån Europavägen E4 mellan Mjölby och Linköping och är en välskött, vinstgivande och välrenommerad verksamhet i en mycket expansiv region med stor utvecklingspotential.

• Förutom 27 totalrenoverade (motellrum)/dubbelrum, finns här en modern restaurang, café, konferens- och festlokaler i en lugn och avstressad miljö.

Denna försäljning avser en AB-affär inkl. Fastigheten Nässja 1:10 & 1:11.

Marknadsvärdering av enbart Fastigheterna upprättades i september 2020 av Värderings-institutet i Östergötland AB a´12.000.000SEK.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Plats