⚠️ Detta är endast en förhandsgranskning som visar hur annonsen kommer att se ut. Annonsen är inte publicerad. ⚠️

20916

20916: Sockerfabriken Lidköping

Sockerfabriken Lidköping

Restaurang i Västra Götalands län
Restaurang, Nattklubb, Pub
Begärt pris:
Såld
SEK
Såld!

Detta objekt säljs under SEKRETESS!

För att ta del av mer information om objektet ber vi dig vänligen att fylla i en sekretesshandling och skicka den till den ansvarige mäklaren.

Ladda ner sekretesshandling

Objektet har sålts

Vi på HRF Förmedling är stolta och tacksamma för att ni valt oss med att hjälpa er i en försäljning av er verksamhet! Stort tack till den ansvarige mäklaren som gjorde ännu en lyckad förmedling och​ ett stort lycka till de nya ägarna!

Vill ni få er verksamhet såld eller letar ni något nytt att förvärva? Då finns det olika alternativ.​ Ring oss på 0771 - 10 18 28 eller maila oss på kontor@hrfformedling.se samt fyll i en villkorslös kontaktanmälan genom att klicka här.

Detaljer

Län: Västra Götalands län
Kommun:
Bransch: Restaurang
Omsättning: 8 000 000 SEK
Begärt pris: Såld SEK
Begärt pris: Såld
Hyra: 13 600 SEK / MÅN
Sittplatser:
Rum:
Bäddar:
Lokalyta:

Information om objektet

Centralt i vackra Lidköping ligger "Sockerfabriken" med Lunch, konferenser, catering, café, konserter och festvåning. 

Lunchrestaurang i unik miljö med tillgång till tre populära konferensrum för 20, 50 resp 120 p utrustade med projektorer och möbler. Fullt utrustat restaurangkök. stor kommunal verksamhet i huset. Cateringavdelning med ca 1000 kuvert, tallrikar, glas, bestick mm. Ansvarar för uthyrning av Lidköpings finaste festvåning med tillhörande nattklubb. 

​Café Campus med högt tryck beläget på campusområdet i Lidköping.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Plats