⚠️ Detta är endast en förhandsgranskning som visar hur annonsen kommer att se ut. Annonsen är inte publicerad. ⚠️

10392

10392: Södra Hotellet I Norrköping

Södra Hotellet I Norrköping

i
Begärt pris:
SEK
Såld!

Detta objekt säljs under SEKRETESS!

För att ta del av mer information om objektet ber vi dig vänligen att fylla i en sekretesshandling och skicka den till den ansvarige mäklaren.

Ladda ner sekretesshandling

Objektet har sålts

Vi på HRF Förmedling är stolta och tacksamma för att ni valt oss med att hjälpa er i en försäljning av er verksamhet! Stort tack till den ansvarige mäklaren som gjorde ännu en lyckad förmedling och​ ett stort lycka till de nya ägarna!

Vill ni få er verksamhet såld eller letar ni något nytt att förvärva? Då finns det olika alternativ.​ Ring oss på 0771 - 10 18 28 eller maila oss på kontor@hrfformedling.se samt fyll i en villkorslös kontaktanmälan genom att klicka här.

Detaljer

Län:
Kommun:
Bransch:
Omsättning:
Begärt pris: SEK
Begärt pris:
Hyra:
Sittplatser:
Rum:
Bäddar:
Lokalyta:

Information om objektet

Södra Hotellet ligger utmed Södra Promenaden, centralt i Norrköping. 

Här har man nära till stadens alla sevärdheter och evenemang.

Nuvarande ägare har bedrivit verksamheten sedan 1980, men väljer nu att avyttra verksamheten. 

Hotellet inrymmer 23 rum varav 21 dubbelrum.  Två rum med eget kök, i separat byggnad. Lämpliga för gäster med hund.  Alla rummen har sin egen prägel, så gästen kan verkligen välja hur man vill bo.

Matsal med utomhusdel, lounge i källarplan samt bastu och gästkök.

Här är det bara att sätta nyckeln i låset och fortsätta driva en framgångsrik verksamhet. Ett utmärkt tillfälle för ett par eller kompanjoner att överta ett välkänt frukosthotell, med ett ypperligt läge. 

Kontakta mäklaren för prospekt, bokning av visning och mer info. All information går via mäklaren enligt säljarens önskemål. Personal i verksamheten kommer ej att svara på frågor rörande försäljning.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Plats

Liknande objekt

Hitta liknande verksamheter till salu.
Hittade inga liknande objekt.