⚠️ Detta är endast en förhandsgranskning som visar hur annonsen kommer att se ut. Annonsen är inte publicerad. ⚠️

10417

10417: Stugby vid Västerdalälven med fastighet

Stugby vid Västerdalälven med fastighet

Hotell i Dalarnas län
Övrigt
Begärt pris:
5 500 000
SEK
Såld!

Detta objekt säljs under SEKRETESS!

För att ta del av mer information om objektet ber vi dig vänligen att fylla i en sekretesshandling och skicka den till den ansvarige mäklaren.

Ladda ner sekretesshandling

Objektet har sålts

Vi på HRF Förmedling är stolta och tacksamma för att ni valt oss med att hjälpa er i en försäljning av er verksamhet! Stort tack till den ansvarige mäklaren som gjorde ännu en lyckad förmedling och​ ett stort lycka till de nya ägarna!

Vill ni få er verksamhet såld eller letar ni något nytt att förvärva? Då finns det olika alternativ.​ Ring oss på 0771 - 10 18 28 eller maila oss på kontor@hrfformedling.se samt fyll i en villkorslös kontaktanmälan genom att klicka här.

Detaljer

Län: Dalarnas län
Kommun: Gagnef
Bransch: Hotell
Omsättning: Ring för info.
Begärt pris: 5 500 000 SEK
Begärt pris: 5 500 000
Hyra: Egen fastighet
Sittplatser:
Rum:
Bäddar:
Lokalyta:

Information om objektet

Vid Västerdalälven ligger denna natursköna stugby, fastigheten ligger på 3,6 hektar med stora utvecklingsmöjligheter.

Stugbyn består av 7 stugor med utsikt mot älven stugorna har kök, dusch samt toalett. På området finns en vedeldad bastu med dusch/toalett som är mycket uppskattad. Det finns möjlighet att bygga fler stugor, bygglov finnes.

Ställplatsen har idag 12 st. platser, men går att utöka till 40 platser.  Möjlighet finnes att köpa till en fastighet i anslutning till objektet.

Rörelsen har mer att erbjuda så som, en konferensstuga om ca 30 platser, moskoselkåta/tipi med plats för 50 sittande gäster, två grillplatser, badtunna, roddbåtar/kanoter, ett garage om 120 kvm, tvättstuga samt en mindre personalbostad.

Det finns bygglov för att bygga ett servicehus, mm. detta möjliggör att man kan få mer campare/långliggare. Området ligger precis jämte älven med fiskemöjligheter, cirka 4 minuters bilväg från stugbyn ligger det en stor golfbana.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren.  Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Snabbfakta

Bransch: Stugby

Län: Dalarnas län

Oms: Ring för mer info

Stugby: 7 st. Stugor

Ställplatser: 12 st.

Hyra: Egen fastighet, 3,6 hektar

Taxeringsvärde: ca 4 300 000

Övriga byggnader: Ring för info.

Begärt Pris: 5 500 000

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Plats