⚠️ Detta är endast en förhandsgranskning som visar hur annonsen kommer att se ut. Annonsen är inte publicerad. ⚠️

21007

21007: Trevlig välskött restaurang & bar på söder i Helsingborg

Trevlig välskött restaurang & bar på söder i Helsingborg

Restaurang i Skåne län
Restaurang, Nattklubb, Pub
Begärt pris:
Kontakta mäklaren
SEK
Såld!

Detta objekt säljs under SEKRETESS!

För att ta del av mer information om objektet ber vi dig vänligen att fylla i en sekretesshandling och skicka den till den ansvarige mäklaren.

Ladda ner sekretesshandling

Objektet har sålts

Vi på HRF Förmedling är stolta och tacksamma för att ni valt oss med att hjälpa er i en försäljning av er verksamhet! Stort tack till den ansvarige mäklaren som gjorde ännu en lyckad förmedling och​ ett stort lycka till de nya ägarna!

Vill ni få er verksamhet såld eller letar ni något nytt att förvärva? Då finns det olika alternativ.​ Ring oss på 0771 - 10 18 28 eller maila oss på kontor@hrfformedling.se samt fyll i en villkorslös kontaktanmälan genom att klicka här.

Detaljer

Län: Skåne län
Kommun: Helsingborg
Bransch: Restaurang
Omsättning: 5 000 000 kr
Begärt pris: Kontakta mäklaren SEK
Begärt pris: Kontakta mäklaren
Hyra: 37 600 kr/mån
Sittplatser:
Rum:
Bäddar:
Lokalyta:

Information om objektet

Trevlig välskött restaurang & bar på söder i Helsingborg.

Tillfälle att förvärva denna välskötta rörelse, Sams Bar & Restaurang i Helsingborg är en naturlig samlingsplats i stan med höga ambitioner i både kök och bar. Renoverade fräscha lokaler gör att det bara är att köpa idag och starta imorgon. 

Restaurangen har även spel såsom Black Jack och olika spelmaskiner med god omsättning. En utvecklingsbar verksamhet för en driftig entreprenör/krögare.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Plats