⚠️ Detta är endast en förhandsgranskning som visar hur annonsen kommer att se ut. Annonsen är inte publicerad. ⚠️

60198

60198: Unika Byfiket I Gamleby

Unika Byfiket I Gamleby

i
Begärt pris:
SEK
Såld!

Detta objekt säljs under SEKRETESS!

För att ta del av mer information om objektet ber vi dig vänligen att fylla i en sekretesshandling och skicka den till den ansvarige mäklaren.

Ladda ner sekretesshandling

Objektet har sålts

Vi på HRF Förmedling är stolta och tacksamma för att ni valt oss med att hjälpa er i en försäljning av er verksamhet! Stort tack till den ansvarige mäklaren som gjorde ännu en lyckad förmedling och​ ett stort lycka till de nya ägarna!

Vill ni få er verksamhet såld eller letar ni något nytt att förvärva? Då finns det olika alternativ.​ Ring oss på 0771 - 10 18 28 eller maila oss på kontor@hrfformedling.se samt fyll i en villkorslös kontaktanmälan genom att klicka här.

Detaljer

Län:
Kommun:
Bransch:
Omsättning:
Begärt pris: SEK
Begärt pris:
Hyra:
Sittplatser:
Rum:
Bäddar:
Lokalyta:

Information om objektet

Denna unika pärla med bästa placering på Torget i Gamleby fungerar i dag som café, lunchrestaurang, catering, butik och Webbshop. Nuvarande ägare har sedan övertagandet 2016 utvecklat verksamheten till vad är i dag, ett mycket välkänt, omtyckt och lönsamt företag. 

Här bakas största delen av sortimentet från grunden. Det serveras smörgåsar, sallader och lättare maträtter. Dagens lunch med fokus på husmanskost serveras vardagar. Verksamheten har även catering med olika bufféer och tårtor med egen nisch. I butiken avspeglas förkärleken till det lokala och närproducerade. Över 120st hantverkare i närområdet lämnar in sina produkter för försäljning på kommission i butiken. Här läggs stort fokus på närproducerat både mathantverk och hantverk i en unik blandning. 

Så missa inte denna möjlighet, här ges chansen till en ny entreprenör att ta över en vinstdrivande verksamhet med ytterligare utvecklingspotential och goda framtidsutsikter.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Plats

Liknande objekt

Hitta liknande verksamheter till salu.
Hittade inga liknande objekt.