⚠️ Detta är endast en förhandsgranskning som visar hur annonsen kommer att se ut. Annonsen är inte publicerad. ⚠️

10413

10413: Vackra Österlen Med Bästa Läge I Centrala Simrishamn

Vackra Österlen Med Bästa Läge I Centrala Simrishamn

Övrigt i Skåne län
Restaurang, Nattklubb, Pub
Hotell, Vandrarhem, B&B
Begärt pris:
Kontakta mäklaren
SEK
Såld!

Detta objekt säljs under SEKRETESS!

För att ta del av mer information om objektet ber vi dig vänligen att fylla i en sekretesshandling och skicka den till den ansvarige mäklaren.

Ladda ner sekretesshandling

Objektet har sålts

Vi på HRF Förmedling är stolta och tacksamma för att ni valt oss med att hjälpa er i en försäljning av er verksamhet! Stort tack till den ansvarige mäklaren som gjorde ännu en lyckad förmedling och​ ett stort lycka till de nya ägarna!

Vill ni få er verksamhet såld eller letar ni något nytt att förvärva? Då finns det olika alternativ.​ Ring oss på 0771 - 10 18 28 eller maila oss på kontor@hrfformedling.se samt fyll i en villkorslös kontaktanmälan genom att klicka här.

Detaljer

Län: Skåne län
Kommun:
Bransch: Övrigt
Omsättning: 9 000 000 kr
Begärt pris: Kontakta mäklaren SEK
Begärt pris: Kontakta mäklaren
Hyra: 1 000 000 kr
Sittplatser:
Rum: 13 st
Bäddar:
Lokalyta:

Information om objektet

Med bästa läge i centrala Simrishamn ligger Apotekarns B&B och Gårdens Vedugn. 

Stor uteservering sommartid på en fantastisk innergård och innanför dörrarna en mysig ombonad restaurang, här serverar man mat från det italienska köket med högsta kvailtet. 

Med bra parkeringsmöjligheter och alldeles intill storgatan samt närhet till områdets alla sevärdheter och med anslutning till restaurangen hittar man Apotekarns B&B med 13 fina charmiga de luxe-rum där merparten har egen dusch och toalett. 

Ett fint välskött B&B med restaurang som nu är ett riktigt bra tillfälle för den driftige krögaren/entreprenören att förvärva denna fina rörelse.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Plats