⚠️ Detta är endast en förhandsgranskning som visar hur annonsen kommer att se ut. Annonsen är inte publicerad. ⚠️

10387

10387: Wärdshuset Nils Holgersson I Värmland Med Underbar Utsikt Mot Sjön Fryken

Wärdshuset Nils Holgersson I Värmland Med Underbar Utsikt Mot Sjön Fryken

Restaurang i Värmlands län
Restaurang, Nattklubb, Pub
Begärt pris:
Kontakta mäklaren
SEK
Såld!

Detta objekt säljs under SEKRETESS!

För att ta del av mer information om objektet ber vi dig vänligen att fylla i en sekretesshandling och skicka den till den ansvarige mäklaren.

Ladda ner sekretesshandling

Objektet har sålts

Vi på HRF Förmedling är stolta och tacksamma för att ni valt oss med att hjälpa er i en försäljning av er verksamhet! Stort tack till den ansvarige mäklaren som gjorde ännu en lyckad förmedling och​ ett stort lycka till de nya ägarna!

Vill ni få er verksamhet såld eller letar ni något nytt att förvärva? Då finns det olika alternativ.​ Ring oss på 0771 - 10 18 28 eller maila oss på kontor@hrfformedling.se samt fyll i en villkorslös kontaktanmälan genom att klicka här.

Detaljer

Län: Värmlands län
Kommun:
Bransch: Restaurang
Omsättning: Ring för info!
Begärt pris: Kontakta mäklaren SEK
Begärt pris: Kontakta mäklaren
Hyra: Ring för info!
Sittplatser:
Rum:
Bäddar:

Information om objektet

Nils Holgerssons Wärdshus är en unik byggnad som uppfördes år 1989 vid Sunne Golfklubb en av Värmlands bästa Golfbanor. Genom restaurangens panoramafönster har du en fantastisk utsikt mot sjön Fryken. Wärdshuset är en byggnad på ca 1300 kvm med två stora parkeringar (även bussparkering), byggnaden och verksamhet ligger längst riksväg E45. Verksamheten består av restaurang/festvåning, små stugor för uthyrning samt en golfshop. Detta är en inkråmsaffär med egen fastighet. http://www.nilsholgerssonswardshus.se/ 

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Plats