⚠️ Detta är endast en förhandsgranskning som visar hur annonsen kommer att se ut. Annonsen är inte publicerad. ⚠️

10404

10404: Gula Hönan

Gula Hönan

Hotell i Gotlands län
Hotell, Vandrarhem, B&B
Restaurang, Nattklubb, Pub
Begärt pris:
6 500 000
SEK
Såld!

Detta objekt säljs under SEKRETESS!

För att ta del av mer information om objektet ber vi dig vänligen att fylla i en sekretesshandling och skicka den till den ansvarige mäklaren.

Ladda ner sekretesshandling

Objektet har sålts

Vi på HRF Förmedling är stolta och tacksamma för att ni valt oss med att hjälpa er i en försäljning av er verksamhet! Stort tack till den ansvarige mäklaren som gjorde ännu en lyckad förmedling och​ ett stort lycka till de nya ägarna!

Vill ni få er verksamhet såld eller letar ni något nytt att förvärva? Då finns det olika alternativ.​ Ring oss på 0771 - 10 18 28 eller maila oss på kontor@hrfformedling.se samt fyll i en villkorslös kontaktanmälan genom att klicka här.

Detaljer

Län: Gotlands län
Kommun:
Bransch: Hotell
Omsättning: Ring för info!
Begärt pris: 6 500 000 SEK
Begärt pris: 6 500 000
Hyra: Ring för info!
Sittplatser:
Rum:
Bäddar:
Lokalyta:

Information om objektet

Gula Hönan, södra Gotland.

Gula Hönan uppfördes som handelshus av familjen Cramér redan under mitten av 1800-talet. Då var Ronehamn en av de större utskeppningshamnarna på Gotland och på många sätt en av öns viktigare platser. I början av 1900-talet blev handelshuset sedan ett pensionat och lockade den tidens turism, då var det så kallade badgäster som ofta var välbärgade personer som längtade efter några veckors avkoppling, med bad såklart, och med helpension.

Sedan drygt 12 år drivs det av nuvarande ägare, med i princip samma fantastiska innehåll och charm som i seklets början. Man väljer nu att söka ett skifte i ägandet.

Här finns verkligen möjlighet att fortsätta driva alla de olika delarna, restaurang, hotell, vandrarhem, fester, konferenser osv. Bara fantasin sätter gränserna.

Ett utmärkt tillfälle att överta en välkänd större restaurang, med ett ypperligt läge på södra Gotland.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Plats