⚠️ Detta är endast en förhandsgranskning som visar hur annonsen kommer att se ut. Annonsen är inte publicerad. ⚠️

21011

21011: Porter Pelles Veranda+Pråm 1

Porter Pelles Veranda+Pråm 1

Restaurang i Västra Götalands län
Restaurang, Nattklubb, Pub
Begärt pris:
Kontakta mäklaren
SEK
Såld!

Detta objekt säljs under SEKRETESS!

För att ta del av mer information om objektet ber vi dig vänligen att fylla i en sekretesshandling och skicka den till den ansvarige mäklaren.

Ladda ner sekretesshandling

Objektet har sålts

Vi på HRF Förmedling är stolta och tacksamma för att ni valt oss med att hjälpa er i en försäljning av er verksamhet! Stort tack till den ansvarige mäklaren som gjorde ännu en lyckad förmedling och​ ett stort lycka till de nya ägarna!

Vill ni få er verksamhet såld eller letar ni något nytt att förvärva? Då finns det olika alternativ.​ Ring oss på 0771 - 10 18 28 eller maila oss på kontor@hrfformedling.se samt fyll i en villkorslös kontaktanmälan genom att klicka här.

Detaljer

Län: Västra Götalands län
Kommun: Göteborg
Bransch: Restaurang
Omsättning: Ring för info!
Begärt pris: Kontakta mäklaren SEK
Begärt pris: Kontakta mäklaren
Hyra: Ring för info!
Sittplatser: 70+
Rum:
Bäddar:
Lokalyta:

Information om objektet

Restaurang Porter Pelles Veranda, Pråm 1 samt Carnegie Hål är en fantastisk kombination alldeles vid Älvsborgsbron. 

Porter Pelles Veranda är som framgår av namnet en restaurang/bistro med inriktning mot Porter som självklart serverar mat som harmonierar med drycken.

Pråm 1 ligger förtöjd precis utanför, där finns konferenslokaler mm Vinkällaren/dryckeskällaren eller Carnegoie Hål som den heter består av konferenssal med möjlighet att hyra eget dryckesfack för egna drycker. 

UNIKT TILLFÄLLE 

Kontakta mäklaren för prospekt, bokning av visning och mer info. All information går via mäklaren enligt säljarens önskemål. Personal i verksamheten kommer ej att svara på frågor rörande försäljningen.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Plats