⚠️ Detta är endast en förhandsgranskning som visar hur annonsen kommer att se ut. Annonsen är inte publicerad. ⚠️

21012

21012: Restaurang, Kvarterskrog, Bed and Breakfast

Restaurang, Kvarterskrog, Bed and Breakfast

Hotell & Restaurang i Västra Götalands län
Restaurang, Nattklubb, Pub
Hotell, Vandrarhem, B&B
Begärt pris:
Kontakta mäklaren
SEK
Såld!

Detta objekt säljs under SEKRETESS!

För att ta del av mer information om objektet ber vi dig vänligen att fylla i en sekretesshandling och skicka den till den ansvarige mäklaren.

Ladda ner sekretesshandling

Objektet har sålts

Vi på HRF Förmedling är stolta och tacksamma för att ni valt oss med att hjälpa er i en försäljning av er verksamhet! Stort tack till den ansvarige mäklaren som gjorde ännu en lyckad förmedling och​ ett stort lycka till de nya ägarna!

Vill ni få er verksamhet såld eller letar ni något nytt att förvärva? Då finns det olika alternativ.​ Ring oss på 0771 - 10 18 28 eller maila oss på kontor@hrfformedling.se samt fyll i en villkorslös kontaktanmälan genom att klicka här.

Detaljer

Län: Västra Götalands län
Kommun: Vara
Bransch: Hotell & Restaurang
Omsättning: 10 000 000
Begärt pris: Kontakta mäklaren SEK
Begärt pris: Kontakta mäklaren
Hyra: egen fastighet
Sittplatser: 150
Rum: 13
Bäddar: 20
Lokalyta:

Information om objektet

Kronan Restaurang & Bed & Breakfast på absolut bästa läge i Vara. 

Nuvarande ägare har lagt ner sin själ i såväl inredning som i maten som serveras, men väljer nu att söka ett skifte i ägandet. 

Västsveriges största whisky-sortiment, en kvarterskrog utöver det vanliga samt ett bed Bed & Breakfast, allt i samma anda. 

Ett utmärkt tillfälle för en sann entreprenör att fortsätta utveckla verksamheten som verkligen har framtiden för sig. 

Kronan är från början en gammal anrik biograf från 1928. Taket är K-märkt och målades för hand av målarmästaren Axel Malmström. 

1991 byggdes biografen om till restaurang. Kronan har idag 180 sittplatser och vid större arrangemang har man möjlighet att ta emot 540 gäster i lokalerna. 

På balkongen finns biografens gamla projektorrum som byggts om till whisky-vip-avdelning som numera är nära att bli världens största samling av single malt whisky. 

Här är det bara att sätta nyckeln i låset och fortsätta driva en framgångsrik verksamhet. 

Kontakta mäklaren för prospekt, bokning av visning och mer info. All information går via mäklaren enligt säljarens önskemål. Personal i verksamheten kommer ej att svara på frågor rörande försäljningen.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Plats