⚠️ Detta är endast en förhandsgranskning som visar hur annonsen kommer att se ut. Annonsen är inte publicerad. ⚠️

20996

20996: Restaurang Med Stor Uteservering Till Salu

Restaurang Med Stor Uteservering Till Salu

Restaurang i Östergötlands län
Restaurang, Nattklubb, Pub
Begärt pris:
Kontakta mäklaren
SEK
Såld!

Detta objekt säljs under SEKRETESS!

För att ta del av mer information om objektet ber vi dig vänligen att fylla i en sekretesshandling och skicka den till den ansvarige mäklaren.

Ladda ner sekretesshandling

Objektet har sålts

Vi på HRF Förmedling är stolta och tacksamma för att ni valt oss med att hjälpa er i en försäljning av er verksamhet! Stort tack till den ansvarige mäklaren som gjorde ännu en lyckad förmedling och​ ett stort lycka till de nya ägarna!

Vill ni få er verksamhet såld eller letar ni något nytt att förvärva? Då finns det olika alternativ.​ Ring oss på 0771 - 10 18 28 eller maila oss på kontor@hrfformedling.se samt fyll i en villkorslös kontaktanmälan genom att klicka här.

Detaljer

Län: Östergötlands län
Kommun:
Bransch: Restaurang
Omsättning: 5 000 000 kr
Begärt pris: Kontakta mäklaren SEK
Begärt pris: Kontakta mäklaren
Hyra: 27 000 kr
Sittplatser: 50 inne + 100 ute
Rum:
Bäddar:
Lokalyta:

Information om objektet

Nu finns denna restaurang med stor uteservering på torget i staden till salu. Rörelsen har stor potential för rätt person/krögare.

Rörelsen har två ingångar och ligger i ett köpcentrum. Affärskoncepten de har idag funkar bra men här finns även stort utrymme för att skapa ett eget koncept.

Denna restaurang gör majoriteten av sin omsättning på sommaren, men det finns stor potential att utveckla rörelsen för vintersäsongen så att man kan öka omsättningen. Men man kan även ha det som det är idag och jobba hårdare på sommarsäsongen och ta det lite lugnare på vintersäsongen, och ändå få rörelsen att genera vinst som den gör idag.

Ser inga större investeringsbehov som det är i dag om man vill köra vidare på nuvarande koncept. Självklart behövs vidare investeringar om man däremot vill byta koncept. Allt beror på vilket koncept man är ute efter att köra.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Plats