⚠️ Detta är endast en förhandsgranskning som visar hur annonsen kommer att se ut. Annonsen är inte publicerad. ⚠️

20984

20984: Restaurang/café Big Hill Lodge Till Salu

Restaurang/café Big Hill Lodge Till Salu

Restaurang i Värmlands län
Restaurang, Nattklubb, Pub
Hotell, Vandrarhem, B&B
Begärt pris:
5 300 000
SEK
Såld!

Detta objekt säljs under SEKRETESS!

För att ta del av mer information om objektet ber vi dig vänligen att fylla i en sekretesshandling och skicka den till den ansvarige mäklaren.

Ladda ner sekretesshandling

Objektet har sålts

Vi på HRF Förmedling är stolta och tacksamma för att ni valt oss med att hjälpa er i en försäljning av er verksamhet! Stort tack till den ansvarige mäklaren som gjorde ännu en lyckad förmedling och​ ett stort lycka till de nya ägarna!

Vill ni få er verksamhet såld eller letar ni något nytt att förvärva? Då finns det olika alternativ.​ Ring oss på 0771 - 10 18 28 eller maila oss på kontor@hrfformedling.se samt fyll i en villkorslös kontaktanmälan genom att klicka här.

Detaljer

Län: Värmlands län
Kommun:
Bransch: Restaurang
Omsättning: 5 000 000 kr
Begärt pris: 5 300 000 SEK
Begärt pris: 5 300 000
Hyra: Egen fastighet om 36 000 kvm
Sittplatser: 60 inne, 200 ute
Rum: 5 stugor
Bäddar: 15 st
Lokalyta:

Information om objektet

Nu är restaurang/café Big Hill Lodge som ligger på toppen av vackra Storhöjden till salu.Rörelsen ligger i gränslandet mellan Värmland, Örebro och Dalarnas län, och har utvecklats positivt de senaste 5 åren, med en omsättning på ca 5 miljoner 2022.

Bredvid rörelsen ligger ett känt 28 meter högt utsiktstorn i trä med underbar naturutsikt, som gör att rörelsen får extra många besökare till restaurangen/caféet. Dock ingår inte tornet i köpet.

Restaurangen har mycket bra öppettider där det serveras lunch, middagsmeny, barnmeny. Det finns även en cafédel med kaffebröd/kakor mm.

Faktum är att denna anläggning har 4 säsonger som var och en lockar turister och gäster. Vintern med fjällturismen, men också våren och sommarturismen, och slutligen hösten som kan upplevas som den vackraste perioden på anläggningen.

Till rörelsen finns även en liten stugby om 5 stugor med totalt 15 sovplatser. Perfekt för ett mindre sällskap eller mindre konferens.

Maskinparken är av god standard och skick.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Plats