⚠️ Detta är endast en förhandsgranskning som visar hur annonsen kommer att se ut. Annonsen är inte publicerad. ⚠️

20940

20940: Ydregården

Ydregården

Restaurang i Östergötlands län
Restaurang, Nattklubb, Pub
Begärt pris:
Kontakta mäklaren
SEK
Såld!

Detta objekt säljs under SEKRETESS!

För att ta del av mer information om objektet ber vi dig vänligen att fylla i en sekretesshandling och skicka den till den ansvarige mäklaren.

Ladda ner sekretesshandling

Objektet har sålts

Vi på HRF Förmedling är stolta och tacksamma för att ni valt oss med att hjälpa er i en försäljning av er verksamhet! Stort tack till den ansvarige mäklaren som gjorde ännu en lyckad förmedling och​ ett stort lycka till de nya ägarna!

Vill ni få er verksamhet såld eller letar ni något nytt att förvärva? Då finns det olika alternativ.​ Ring oss på 0771 - 10 18 28 eller maila oss på kontor@hrfformedling.se samt fyll i en villkorslös kontaktanmälan genom att klicka här.

Detaljer

Län: Östergötlands län
Kommun:
Bransch: Restaurang
Omsättning: Ring för info!
Begärt pris: Kontakta mäklaren SEK
Begärt pris: Kontakta mäklaren
Hyra: Ring för info!
Sittplatser: 44-200 + 400 utomhus
Rum:
Bäddar:
Lokalyta:

Information om objektet

Passa på innan säsongen drar igång. Nuvarande ägare som drivit restaurang Ydregården i ca 35 år vill lämna över till nya entreprenörer. En härlig anläggning med fantastisk utsikt.

Ydregården har något för alla: frukostbuffé, lunch, à la carte, familjemiddagar, bröllop, kompisträffar, högtidsdagar, föreningsmöten eller varför inte ett lockande fikabord i en gammaldags, genuin och vacker miljö.

Dessutom arrangeras flera evenemang årligen med en rad kända artister.

Gott om sittplatser såväl inne (45) som ute (<100).

Till jul har det serverats ett dignande julbord och till påsk och sommar har läckra bufféer serverats. Här firas också valborgsmässoafton och nationaldag i samarbete med hembygdsföreningen.

Under sommarhalvåret har Ydregården gästats av en rad kända artister med olika uppträdanden i "Rotundan" som fungerar lika bra som konserthus som dansbana. I Rotundan, finns plats för 200 sittande gäster.

Ydregården erbjuder även övernattning i tre små stugor med totalt 18 bäddar, alternativt med uppställning av egen husvagn-/bil. Man har även egen minigolfbana, boulbanor och beachvollybollplan.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Plats